Det vore trevligt med en resa

När jag var yngre så reste jag en hel del. Bland annat så har jag öluffat i Grekland och jag har tågluffat i Europa. Men när barnen kom så har det inte blivit lika mycket av detta. Det har väl varit ett par charterresor, men inga direkta äventyrsresor så som resor till Sydamerika till exempel. Just att ta en resa till Sydamerika är något jag skulle kunna tänka mig att göra, eller att boka en resa till Kuba. Kuba resor har jag sett massa reklam för det senaste. 

Kanske dags nu?

Nu har ju barnen blivit lite äldre, så det kanske skulle gå utmärkt att ta med dem på en sådan här resa. Grejen är väl att det går nog resa hur man vill med barn, bara man planerar, men det har vart enklast med charter fram till nu. Så kanske ska höra med resten av familjen om de är sugna på att ta en resa som är lite mer annorlunda än vad vi gjort innan.

Måste fixa passet

Om det blir att vi ska boka resa så måste jag fixa mitt pass, eller ja får nog fixa allas pass. Tror att alla har gått ut. De räcker ju bara 5 år numera, lite dumt. Förr var det 10 år, det var bättre. Nu hinner man knappt använda det innan det ska förnyas känns det som. Nu kan man inte gå på drop in direkt heller utan det ska bokas tid, så bra att veta det ni som också ska göra nya pass.

6 Feb 2019