Efter en vecka full av pyssel...

... så vaknar jag i morse, går ut till bilen och möts av en bil som totalstrejkar. Neeej! 

Hela veckan har varit alldeles fantastisk. Jag älskar den här tiden på året, då jag får gå all in på höstmys och pyssel. Jag har ritat, klippt, klistrat, målat, virkat, stickat och sytt. Säg det jag inte har gjort alltså! Från morgon till kväll har jag varit igång och som jag har njutit! Men så skulle jag iväg i morse och drabbades av detta fruktansvärda.

Jag hatar när saker inte funkar och jag måste ta taaag i dem, och hitta en löööösning. Vem ringer man? Hur går det till? 

Dags för ny bil, tror jag

Min bil är gammal, nyckig och förmodligen redo för tippen och jag stålsätter mig inför vad verkstadssnubben ska säga. Vad blir domen? Jag pratade med en vän om saken och han känner en Skoda återförsäljare nere i Ystad och försökte genast sälja in en Skoda till mig. Jag är ju lättköpt eftersom jag har noll koll på bilar, men visst är väl Skoda ett bra bilmärke? Min vän skulle nog inte försöka luras...

Jag tänkte åka ner till Ystad till helgen, tillsammans med min vän, och se om jag ska satsa på en ny bil som inte kommer att ge mig en massa besvär. Så skönt det vore! Jag kollade in michelsensbil.se litegrann för att få mig en uppfattning om Skoda som bilmärke och den verkar ju bra (precis som alla andra bilar). 

Äh, jag vill mest bara få det här med bilgrejen ur världen så att jag kan stänga in mig i min bekymmersfria pysselbubbla igen.

20 Oct 2016